Om je gemeente, stad of omgeving hartveilig te maken, heb je genoeg AED’s nodig en genoeg inwoners die weten hoe te reanimeren.

Benieuwd om te weten hoe jouw omgeving scoort?

Doe de audit

Met onze gratis en vrijblijvende audit kom je te weten:

  • Hoe hartveilig je stad of gemeente precies is
  • Welke werkpunten er zijn om je score te verbeteren

Zo’n audit, hoe werkt dat?

Simpel: je vult het formulier in, waarbij onze experten ter zake polsen naar een aantal parameters die de hartveiligheid van jouw omgeving bepalen. Reken op enkele minuten om het formulier in te vullen.

We verwerken die informatie, en plannen een opvolggesprek om een nauwkeurig beeld te krijgen van de situatie in jouw omgeving.

Resultaat: een situatie-analyse en concrete aanbevelingen

Binnen enkele weken na het gesprek krijg je een situatie-analyse, concrete aanbevelingen en enkele tips & tricks die tot een snelle verbetering van de hartveiligheid in je omgeving kunnen leiden.

Waarom een audit laten uitvoeren door Heartsafe Belgium?

Binnen Heartsafe Belgium combineren we de expertise van heel wat partijen die dagelijks professioneel bezig zijn met hartveiligheid. Zo deelt bvb. het Rode Kruis zijn knowhow op het vlak van opleidingen, geven EVapp en Stan Global advies over burgerhulpverlening, staat CardioService in voor advies op het vlak van AED’s en deelt de Belgian Resuscitation Council hun medische achtergrond en ervaring.

Doe de audit

Nog meer redenen nodig? Je vindt ze hier.